torstai 1. maaliskuuta 2012

Liisa

Ihailen kovasti erästä ystävääni, kutsuttakoon häntä vaikkapa Liisaksi. Liisa on itseni ikäinen työssäkäyvä perheenäiti, joka on tympääntynyt elämäänsä ja hakee koko ajan jonkinlaista muutosta.

Liisa on levoton ja kärsimätön ihminen, jolla on roppakaupalla harrastuksia, sillä paikallaan oleminen tarkoittaa itsensä kanssa toimeen tulemista ja asioiden pohtimista. Liisa ei siis malta pysähtyä, vaan kasaa viikkonsa ja päivänsä täyteen uusia asioita ja tapahtumia; Liisa on helppo houkutella mukaan kaikkeen uuteen ja outoon.

Voitte siis uskoa, että Liisa on kerrassaan riemuissaan, sillä hänelle on avautunut elämänsä tilaisuus aloittaa uusi elämä ja muuttaa ulkomaille, Yhdysvaltoihin! Liisa on aina halunnut heittäytyä tuntemattomaan ja raivata tiensä rohkeasti tuulta päin. Eteenpäin vain, elämä palkitsee uusilla kokemuksilla ja ajattelumaailma avartuu uusien seikkailujen myötä.

Liisa tuskin malttaa odottaa, että pääsee muuttamaan jättimäiseen taloon; mieluiten sellaiseen, jossa on 3 kerrosta, iso autotalli, kuisti, takapiha ja vähintään 4 makuuhuonetta. Haaveissa on myös käytännöllinen, iso auto, sillä eihän Yhdysvalloissa pärjää ilman autoa ja isompi on aina turvallisempi.

Liisa on toki tottunut tekemään töitä, mutta sapattivapaa, jolloin voisi keskittyä enemmän itseensä ja etsiä uusia ystäviä ja tuttavia, kuulostaa ihanalta ajatukselta. Oman ajan löytyminen kuntoilulle ja itsensä kehittämiselle on Liisan suuri unelma jo vuosien takaa! Voisi opetella laittamaan uusia ruokalajeja tai omaksua amerikkalaisen tavan käydä ulkona syömässä kolme tai neljä kertaa viikossa - mikä sen ihanampaa!

Liisaa siis odottaa uusi elämä ja mieletön seikkailu. Eikä mikään voi mennä pieleen, sillä onhan uusi elämä kuorrutettu maailmassa sillä kaikkein tärkeimmällä: oma perhe on aina lähellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti