maanantai 3. maaliskuuta 2014

Nopeasta virsi kaunis

Täten aion todistaa, että olen spontaani ja silti aikaansaapa. Kas näin: tälle päivälle kalenterissa ei ollut kuin kaksi merkintää. Toinen aamulla 10-12 ja toinen illalla 18-21, mikä paikallisella kielellä on 6-9. Koska tuli takatalvi ja sadepäivä, niin ulkolenkki ei tullut kysymykseenkään. Kello 12.18 päätin mennä joogaan, joka alkoi 12.30.

Joogan jälkeen kahvihammasta kolotti, mutta oli kerittävä ruokakauppaan ja saatava perunat kiehumaan mieluusti ennenkuin likka pääsee koulusta. Kello nakutti 13.45, kun raahustin kylmissäni (maan tavan mukaan en siis tietenkään pukeudu asianmukaisesti vaan viuhahtelen joogapöksyissäni) kahville. Matkalla huomasin, että hiustenleikkuut oli tänään tarjouksessa 6,99 eli ekstemporee siis kaffeen kanssa sinne 13.55.

Likka saapui bussilla kotiin 14.30 ja silloin oli tukka ojennuksessa, haettu Teeteristä viikon syömingit ja perunat oli kiehumassa. Luin tunnin verran anatomiaa ja nyt pyörittelen peukaloitani ennen kuin lähden jatkamaan matkaa. Josko tänään tulis tienattua edes tukanleikkuun verran?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti