keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Tää istuu ny tässä!

Ja miettii nosko jaksais käpystellä Harris Teeteriin ostamaan hedelmiä huomista potluck-lounasta (nyyttikestit) varten. Kun on se Halloween-niminen kakaroitten juoksutuspäivä. Kouluunkin saisi pukeutua kuten haluaa ja olen tässä aatellut, että juhlan ja sen tuoman vapauden innoittamana laitan jalkaani varvastossut! Sittenpä olisi sekin tehty (varpaiden näkyminen on siis koulussa kielletty).

Ilmojen puolesta se kävisi hyvinkin päinsä, sillä herra Celcius kellottaa juurikin nyt (kello 4 iltapäivällä) 26 astetta ja yhtä mukavaa on huomiseksi ennakoitu. Sitten tulee sateet, mutta kai nyt marraskuussa vähän saakin sataa?! Halloweeni tai ei, niin huomenna on ensimmäinen Trigger-testi, jota varten olen ponnekkaasti päättänyt olla lukematta. Sillä olen päättänyt osata tarpeeksi. Ja se riittää komiasti ainakin 70%, enkä paljoa yli 80:tä välittäisi saadakaan. Jottei koulu saa liian hyvää keskiarvoa.

Tänään arvoisa opettajamme (MissXX 27 vuotta) preppasi meitä ensi viikon Maniken-testiä (siis sovitusnukketunnit, joilla muovailemme pöytäkorkuisiin luurankoihin lihaksia) varten jotensakin  näin:
MissX: Tibialis anteriorilla ja posteriorilla on sama funktio, molemmat tekee dorsifleksiä.
Miss Kata: Öö, eikös tibialis posteriorin funktio ole juuri päinvastainen?
MissX: oho, luin väärää kysymystä.
Miss Kata: Ei se mitään.
MissX: yhteistä on siis eversio.
Miss Kata: Tai inversio.
----
MissX: sitten nää peroneukset. Niiden funktio on sama kuin tibialisten.
Miss Kata: Vai olikse vastakkainen?
MissX: siis plantaarifleksio ja inversio. Menikö oikein?
Miss Kata: melkein. Plantaarifleksio ja eversio.

Ei muuta kommentoitavaa. Haen lehtipuhaltimen autotallista ja alan suihkia sillä takapihan lehtiä. Ja miksikö sillä? No siksi, että rusakot, hämikset ja kärmeet ehtii alta pois, kunnei millään tohdi hakea kumisaappaita ja pitkiä housuja jalkaan. Ja sitten kerään sadon kasvimaaltani ennenkuin lampsin sinne Teeteriin.

Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti