keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Lumibloggaus 2


Torstain lumikuvia täällä: http://katajenkeissa.snaplog.com

Lumibloggaus jatkuu... Puoli kolmen aikaan lumisade on tauonnut ja nyt taivaalta tulee jäävettä (sleet). Semmoista en ole koskaan Suomessa saanut niskaani. Mutta siis jo puolelta päivin keli oli sellainen, että autot kompuroivat ja lieväänkin mäkeen jäi kesärenkailla kiinni. En siis yhtään kadehdi niitä, jotka ovat liikenteessä, sillä siinä ei ole kovin paljoa tehtävissä, jossei satu olemaan hiekkasäkkiä auton takaluukussa.
 
Kaikki koulut ja toimistot ovat kiinni ja todennäköisesti pysyvätkin kiinni tämän viikon. Pelkona tässä on se (kun me kaikki ollaan visusti kotosalla ja kuunnellaan kuinka viuhuu ja rapisee), että veden ja lumen yhdistelmä painaa sähkölinjat poikki ja jäädään ilman sähköä. Siinä tapauksessa käkitään kaasutakan edessä visusti ja katsellaan toisiamme kynttilänvalossa.
 
Kelikameroiden katseleminen on tämän hetken suuri ´huvi´; en ole yhtään kateellinen heille, jotka joutuvat jättämään autonsa tuonne valtaväylälle ja kävelemään jonnekin suojaan. (Voitte kuvitella, millaisessa vaatetuksessa; Teeterissä näin kolme urheilijaa sortseissa.)
 
 
Tästä lykättiin kolmekin autoa eteenpäin.

Paikallista liukastelutaitoa.
Naapurin uima-allas ei näytä kovin kutsuvalta.

Eikä tämäkään kovin kutsu!


Meidän talo sen sijaan näyttää kutsuvalta.

Mun orvokkini. Ne nousee taas ylihuomenna!

Yhden jälkeen näytti tältä.

Tämän verran sitä tuli.

2 kommenttia:

  1. Taidetaan olla samassa jamassa lumen suhteen - lumenluonti tuntui aika raskaalta tauon jalkeen, mutta pakko oli tehda, jos sita viela tulee lisaakin.....

    VastaaPoista
  2. Nuumpä! Ihan laitoin välihousut jalkaan. Ja nyt sitä sataa lisää eli täällä käkitään kotona vielä huominenkin. *huokaus*

    VastaaPoista